Kiikoisten perhekerho

Kiikoisten seurakuntatalo - Päiväkerho

Kiikoisten perhekerho seurakuntatalolla, Kiikostentie 292

Tervetuloa perhekerhoon! Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Tarjolla kahvia ja mehua. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Kiikoinen, Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.

Mouhijärven seurakuntatalo

Mouhijärven perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Mouhijärven seurakuntatalolle, Kinkerikuja 2
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.