Lue viimeisimmistä tapahtumista Sastamalan seurakunnan alueella.

Uutislistaukseen

Leiritunnelmia leiriahosta. Lapset, Nuoret ja aikuiset leikkimässä yhdessä Leiritunnelmia

Loppukesän ja syksyn leirejä

2.8.2021 16.00

Kesä kääntyy kohti loppuaan, mutta leiritoiminta jatkuu yhä.

Seurakunnan leirit ja retket ovat pitkään olleet suosittua toimintaa lasten, nuorten ja perheiden kohdalla. Vaikka leirikesä alkaa olemaan kohta jo ohi, on syksylle vielä muutamia tapahtumia jäljellä.

EKALUOKKALAISTEN JA KOTIVÄEN LEIRIPÄIVÄ

tervetuloa viettämään yhteistä leiripäivää Houhajärven Leirimajalle lauantaina 14.8.klo 11.00-n.klo 16.00.

Ohjelmassa: Lipunnosto, kirkkohetki, Lounas, Ohjelmaa vanhemmille ja lapsille erikseen. (Aiheena: Minä ekaluokkalainen: mukana koulun edustaja),

Kahvi, Sauna lämpiää, uintia, letunpaistoa yms.

Ruokamaksu aikuisilta 5 €.

Ilmoittautumiset ma 9.8. mennessä seurakunnan verkkosivujen kautta (www.sastamalanseurakunta.fi/nuoret/kouluikäiset/retket ja leirit) tai Salme Kuukalle p. 050 314 9081.

KOKO PERHEEN KALASTUS- JA MELONTAILTAPÄIVÄ

Sunnuntaina 29.8. klo 16.00-n. 19.00 Houhajärven Leirimajalla.

Ohjelmassa  kirkkohetki,  Melonnanohjaaja Pekka Uurto ohjaa melontaa,  Urheilukalastajat opastavat onginnassa,

sauna lämpiää, letunpaistoa.

Tervetuloa lapset, nuoret ja koko perhe!

KOKO PERHEEN RETKI SÄRKÄNNIEMEEN LAUANTAINA 11.9.2021

Kustannukset: Rannekkeen hinta 37 € (sisältää avajaiset, laitteet, Akvaarion, Näsinneulan ja näkötornin ja matkan). Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitteella ja on voimassa kyseisen päivän klo 19.00 asti.

Ilman ranneketta 15 € (sisältää sisäänpääsylipun huvipuistoalueelle, avajaiset ja yhden ajokerran vapaavalintaisessa laitteessa ja matkan).

Alle 3-vuotiaat veloituksetta.

Päivän avajaiset toteutetaan yksityistilaisuutena klo 11.15 alkaen. Aloitamme musiikkipitoisella Jumalanpalveluksella Särkänniemen lavalla. Avajaisten ohjelmassa on paljon musiikkia, huipputapaamisia ja iloa.

Ilmoittautuminen 30.8.mennessä: 49 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Lisätietoja: Salme Kuukka p. 050 314 9081

Tervetuloa viettämään riehakasta ja ikimuistoista päivää Särkänniemen huvipuistossa. Nappaa kaveri, kummi tai vaikkapa koko perhe ja lähde mukaan!

Lisäteitoa leiristä ja retisktä löydät www.sastamalanseurakunta.fi/tule-mukaan