Uutiset

Lue viimeisimmistä tapahtumista Sastamalan seurakunnan alueella.

Uutislistaukseen

Hartaushetki Houhajärven Leirimajalla.

Sastamalan seurakunta hakee lastenohjaajan sijaista

30.6.2021 13.24

Sastamalan seurakunnassa on avoinna lastenohjaajan sijaisuus ajalle 23.8.2021–31.5.2022. Lastenohjaajan tehtäviin kuuluu kirkon monipuolinen varhaiskasvatustyö, sisältäen mm. päivä- ja perhekerhotyötä sekä leirien ja tapahtumien järjestämistä. 

Etsimme varhaiskasvatuksen osaajaa, jolla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Odotamme vastuullista työotetta ja yhteistyökykyä sekä joustavuutta muuttuvissakin tilanteissa. 

Työpisteet sijaitsevat eri puolilla seurakuntaa. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä ja sitoutumista vaihteleviin työaikoihin. 

Tehtävään valittavalta edellytetään lapsi- ja perhetyön perustutkinnon (piispainkokouksen päätös 9.9.2009) tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. 

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 402 (2 051,15 euroa/kk). Työaika on 38 h 15 min/vko. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan viimeistään 16.7. klo 15 sähköpostilla kirkkoherranvirasto.sastamala@evl.fi tai postitse osoitteeseen Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Aittalahdenkatu 12, 38200 Sastamala. Sähköpostin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”Lastenohjaajan sijaisuus”.