rasmus.jpg

Sananjalan kesänumerossa katsotaan taakse ja tähyillään eteenpäin

14.5.2020 14.39 Rasmus Korpelan kuulumisia saadaan lukea kesän Sananjalan kansijutusta.

Sananjalan kesänumero on ilmestynyt 14.5.2020. Lehdestä voit lukea seurakunnan ja seurakuntalaisten elämästä erikoisena korona-keväänä. Tapahtuma-aukeamalta löytyy ilahduttavasti ja monenlaista toimintaa, tärkeimpänä kirkkojen avautuminen kesäkuun alussa.

Miksi Jumala sallii koronan? Miten kuluu yli 70-vuotiaan aika kotikaranteenissa? Miten korona vaikuttaa nuoren, koulusta valmistuvan elämään ja suunnitelmiin? Näistä ja monesta muusta ajankohtaisesta aiheesta voit lukea seurakuntalehti Sananjalan kesänumerosta.

Tapahtuma-aukeamalle on koottu tällä hetkellä suunnitelmissa olevaa kesäajan toimintaa. Jumalanpalvelukset käynnistyvät kesäkuun alussa. Kokoavaa toimintaa voidaan järjestää ehdoilla että paikalla on enintään 50 henkeä, turvavälit voidaan säilyttää ja hygieniasta huolehtia. Ulkona järjestettävää toimintaa suositaan. Muutokset ovat mahdollisia, jos uusia viranomaisohjeita tulee ja koronatilanne sitä edellyttää.

Sananjalan sähköisen version voit ladata tästä linkistä.

Sananjalan toimituskunta ottaa mielellään vastaan palautetta tästä numerosta ja ehdotuksia lehden kehittämiseksi.