Jussi Syren And The Groundbreakers Tyrvään kirkossa 15.1. klo 19

8.1.2020 19.54

JussiSyren-Groundbreakers-PR-Photo-2018-By-Y.Nurminen-editby_ertru_S.png

Bluegrass-gospelia on tarjolla Tyrvään kirkossa keskiviikkona 15. tammikuuta klo 19. Sastamalalainen Jussi Syren  And The Groundbreakers esittävät konsertin jonka ohjelma koostuu yhtyeen hengellisestä materiaalista. Ohjelmia on myynnissä ovella 15 euron hintaan.

Sastamalalaisen Jussi Syrenin luotsaama Jussi Syren And The
Groundbreakers esiintyy Tyrvään kirkossa 15.1. klo 19.

Ohjelmisto koostuu yhtyeen hengellisestä materiaalista. Gospel on olennainen osa bändin edustamassa bluegrass-tyylissä.

Yhtyeen tuorein, yhdestoista albumi "Bluegrass Headquarters" on ollut arvostelumenestys. Alan ykkösaviisi Bluegrass Unlimited rankkasi levyn tammikuun numerossaan Highlight-statukseen. Tämä on alan korkein mahdollinen arvostelumeriitti ja jo kolmas Groundbreakersin osalta. Levyllä esiintyy viulistivieraana kaksinkertainen Grammy-ehdokas Michael Cleveland Yhdysvalloista.

Yhtye on esiintynyt yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa ja seuraava Amerikan kiertue tehdään ensi vuonna.

Syrenin lisäksi yhtyeeseen kuuluvat banjisti Tauri Oksala, kitaristi Juha-Pekka Putkonen ja sastamalalaistaustaa omaava basisti Tero Mäenpää.

Konserttiohjelmia on myynnissä ovella 15 euron hintaan.

Lämpimästi Tervetuloa !