Sastamalan kirkkoherranvaalissa 29.9. äänestetään Vammalan seurakuntatalossa - tulokset julki vaali-iltana

28.9.2019 20.52

Kirkkoherrat_S.jpg Sunnuntaina 29.9. selviää kuka on Sastamalan seurakunnan uusi kirkkoherra. Kuvassa edelliset kirkkoherrat Timo Kökkö, Ari Paavilainen ja Osmo Ojansivu. Kuva: Jaakko Pirttikoski.

1. Sastamalan kirkkoherranvaali alkaa sunnuntaina 29.9. Vammalan seurakuntatalossa (Asemakatu 6) jumalanpalveluksen jälkeen aikaisintaan klo 11.15 ja päättyy klo 19.

Äänioikeudesta ei ole postitettu erillistä ilmoitusta. Äänestäjän on hyvä ottaa äänestykseen mukaan henkilöllisyystodistus.

Vaalin tuloksesta tiedotetaan sunnuntai-iltana. Vaalilautakunta vahvistaa vaalin tuloksen kokouksessaan.

Tietoa vaalista ja ehdokkaista sekä linkit vaalinäytemessujen ja vaalipaneelin tallenteisiin löytyyy kirkkoherranvaali-sivulta. Samalle sivulle päivitetään vaali-iltana tieto kirkkoherranvaalin tuloksesta.