Joulun sankari -musikaalin koelaulut 14.8.2019 Vammalan seurakuntatalolla

12.8.2019 09.45

Kaksi keramiikkaenkeliä soitinten kanssa. Kuva: Kirkon kuvapankki, Aarne Ormio.

Sastamalan seurakunta kutsuu kaikkia laulamisesta kiinnostuneita 9-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria mukaan syksyn 2019 musikaali-projektiin. Avoimet koelaulut järjestetään Vammalan seurakuntatalolla keskiviikkona 14.8. klo 17-20. Koelauluun voi tulla ilman etukäteisilmoittautumista. Tarvittavat yhteystiedot kerätään koelaulun yhteydessä.

Koelaulujen perusteella koottua kuoroa harjoituttavat Sastamalan seurakunnan kanttorit Anu ja Jari Mattila sekä Hanna-Riikka Inkeroinen. Harjoituksia pidetään Vammalan keskustassa, Kiikassa ja Mouhijärvellä, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi mukaan. Harjoitusaikataulut ja -päivät tarkentuvat koelaulujen jälkeen.

Projekti huipentuu 1.12. Tyrvään kirkossa esitettävään Lasse Heikkilän Joulun sankari-musikaaliin, joka esitetään konserttiversiona yhteistyössä ammattilaisbändin ja näyttelijöiden kanssa. Esityksen ohjaa Janne Simola. Musikaalin visuaalisuutta rikastuttamaan saamme King´s Kids tanssiryhmän, joka tekee esitykseen tanssikoreografiat.

Lisätietoja voi kysyä kanttoreilta Hanna-Riikka Inkeroinen (050-3149025), Anu Mattila (050-3149023) ja Jari Mattila (050-3149024).

Tervetuloa mukaan!