Auli Airas-Laitilan lähtökahvit Pyhällä Olavilla 26.5.

22.5.2019 17.43

Auli Airas-Laitila_THUMB.jpg

Sastamalan seurakunnassa pitkään työskennellyt pastori Auli Airas-Laitila jää eläkkeelle. Hän aloitti työt Vammalan seurakunnan aikana vuonna 2008 ja on toiminut Kiikoisten, Keikyän ja Kiikan pappina. Sunnuntaina 26.5. Auli toimittaa messun Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa klo 10. Messun jälkeen on kirkonmäellä tarjolla Aulin lähtökahvit.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa vietetään kesän ensimmäistä messua sunnuntaina 26.5. klo 10. Messun toimittavat pastori Auli Airas-Laitila ja kanttori Elisa Hänninen. Eveliina Sydänlähde soittaa huilua. Lauluina on Suvilinnun lauluvihon lauluja. Messun jälkeen on tarjolla Auli Airas-Laitilan lähtökahvit.

Lämpimästi Tervetuloa Pyhälle Olaville viettämään kesäistä messua ja saattelemaan Aulia eläkepäiville.