Sananjalassa pääsiäisen tapahtumat

10.4.2019 12.23

kansikuva_THUMB.jpg

Sastamalan seurakunnan oma seurakuntalehti Sananjalka ilmestyi 4.4.2019 ja jaettiin Tyrvään Sanomien isojaon liitteenä joka kotiin. Lehdestä löydät koosteen pääsiäisen ajan jumalanpalveluksista, konserteista ja muista menoista. Lehden voit lukea täältä.

Sananjalka on paitsi seurakunnan tiedotuslehti, myös lukulehti. Pääsiäisen numerosta voit lukea kirkkoherra Ari Paavilaisen terveiset hänen jättäessään Sastamalan. Myös paljon muuta kiinnostavaa luettavaa lehdestä löytyy.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Sananjalka tehdään seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten voimin. Lehden toimituskunta ottaa mielellään vastaan palautetta ja ideoita lehteen liittyen.

Seuraava Sananjalka ilmestyy 16.5.2019 ja siinä kerromme mitä Sastamalan seurakunnassa tapahtuu kesäaikana.