Naistenpäivänä pipareita

6.3.2019 12.38

DSC03648_XL.jpg

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. klo 16-17 Sastamalan seurakunnan väki jalkautuu kauppoihin ja kaduille kohtaamaan ihmisiä ja jakamaan pipareita. Haluatko tulla mukaan? Myös leipomistalkoisiin kaivataan vapaaehtoisia?

Sastamalan seurakunta jalkautuu naistenpäivänä 8.3. klo 16-17 kauppoihin ja kaduille jakamaan pipareita.

Pipareita leivotaan talkoilla Vammalan srk-talossa to 7.3. klo 13 alkaen ja pe 8.3. klo 9 alkaen. Sekä leipomistalkoisiin että pipareiden jakeluun toivotaan mukaan myös vapaaehtoisia.

Hyvän mielen piparitempauksen takana ovat seurakunnan ylivahtimestari Arja Myllyniemi ja johtava nuorisotyönohjaaja Salme Kuukka.

Kansainvälinen naistenpäivä on kansainvälinen vuosipäivä, jota on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien.