Lue viimeisimmistä tapahtumista Sastamalan seurakunnan alueella.

Rukouksen, median ja innostuksen talvipäivä!

Miten rukous, Media ja elämän merkityksellisyys liittyvät toisiinsa? Näistä asioista voit kuulla Tyrvään kirkossa 18.2.2024 klo 10 pidettävässä messussa ja sen jälkeen pidettävässä talvipäivässä. Luvassa mielenkiintoisia näköaloja ja käytäntöön vievää opetusta. Rukous on kristityn jokamiehen oikeus, josta nyt opetetaan ja jota myös harjoitetaan yhdessä uudella, helpolla ja käytäntöön vietävällä tavalla.

Vieraaksi ja opettajaksi saapuu Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Mikko Matikainen. Mikko on omassa elämässään käynyt läpi pimeitä ja vaikeita vaiheita, siksi hän ei puhu ylhäältä, vaan ihmisen tasalta. Hänet tunnetaan innostavana ja välittömänä opettajana, joka vie opetuksen myös käytäntöön. Mikko avaa rukoukseen liittyviä asioita oman elämänsä ja Medialähetys Sanansaattajien työn kautta.

Päivän aikana kuulet miten Jeesus auttaa heikkoja ja kiusattuja ihmisiä meillä ja maailmalla luottamaan Jumalaan. Saat kuulla Medialähetys Sanansaattajien työstä, rukoustuulahduksista eri puolilta maailmaa sekä rohkaisua omaan rukouselämässäsi. Opetus viedään myös käytäntöön. Olet rakastettu. Tule kuulemaan lisää Tyrvään kirkkoon.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, vaate, Ihmisen kasvot, Juhla-asu

Kuvaus luotu automaattisesti

Päivässä mukana on Tyrvään oma intoa ja iloa puhkuva Sastamala Gospel kuoro upean johtajansa kanttori Anu Mattilan johdolla. Gospelkuoro laulaa jälleen toivon ja rohkeuden rytmit sydämiimme!

Seurakunnan vapaaehtoiset ahkerat ihmiset virittävät seurakunnan toriteltan kirkon pihalle – ihan kuin olisimme asunnottomien tapahtumassa – siis ilman seurakuntataloa, jossa viettää lähetysjuhlaa! Tule silti iloisin mielin mukaan teltalle. Tervetuloa klo 11 - 12 herkullisia lettuja syömään, grillimakkaraa mutustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia kirkonmäellä. Lasten iloksi kirkon pihalla on talutusratsastusta ponilla, komeat lumikasat ja pulkallakin voi laskea.

Kirkossa kahvitellaan ja vielä sen jälkeen jatkamme juhlaa ihmettelemällä, miten me pienet ihmiset voimme olla osa suuren maailman muutoksessa mukana. Sitähän tapahtuu, kun osallistumme lähetystoimintaan ja kun rukoilemme.

on tehnyt lähetystyötä median välityksellä jo vuodesta 1973. Evankeliumi kuuluu ja näkyy työssämme radioaalloilla, televisiossa, verkossa ja sosiaalisessa mediassa ympäri maailman. Kohtaamme ihmisen hänen omalla kielellään, aidosti arjen keskellä.

Käy kurkkaamassa sansa.fi-sivut!

12.2.2024 14.26