Kauneimmat joululaulut

Koronatilanteen vuoksi tilaisuudet ovat tavallista lyhyempiä. Tilaisuuksiin osallistujien edellytetään käyttävän omaa kasvomaskia. Kirkoissa huolehditaan merkittyjen turvavälien toteutumisesta. Mikäli koronatilanne heikkenee niin että sisätiloissa ei enää saa laulaa, Kauneimmat joululaulut järjestetään ulkotilaisuuksina saman aikataulun mukaisesti.

Ke 9.12.
Tervamäen rukoushuone klo 18, Kopalainen, Muraja

Pe 11.12.
Aamupäivän kauneimmat joululaulut, Tyrvään kirkko klo 10, Vuoristo, Maija-Liisa Halme

La 12.12.
Eeva-lehden lukijamatkan Kauneimmat joululaulut Karkun kirkko klo 14, Osmo Ojansivu, Bäckman, avoin kaikille

Su 13.12.
Perheiden kauneimmat joululaulut, Tyrvään kirkko 14, Kiili, Mattila A., lasten ja nuorten kuoro Stella Tyrvään kirkko klo 16, Aurén V., Mattila A.
Mouhijärven kirkko klo 17, Järvi, Mattila J.
Karkun kirkko klo 18, Jokinen-Lundén, Bäckman
Kiikoisten kirkko klo 18, Aurén A., Hietikko
Tyrvään kirkko klo 18, Aurén V., Mattila A.
Suodenniemen kirkko klo 19, Järvi, Mattila J.

Ti 15.12.
TSPO:n Elohopea-kerhon kauneimmat joululaulut Mouhijärven kirkko klo 11,
puhe ja juonto Osmo Ojansivu, Mattila J.
Amiksen asuntola klo 18, Mattila J., Heidi-Maria Heikkilä, Maria Nurminen

Su 20.12.
Sammaljoen kirkko klo 15,
Heikkilä, Muraja
Kiikan kirkko klo 16, Aurén V., Vuoristo
Sammaljoen kirkko klo 15, Heikkilä, Muraja
Sammaljoen kirkko klo 17, Heikkilä, Muraja
Keikyän kirkko klo 18, Aurén V., Vuoristo
Salokunnan kirkko klo 16, Jokinen-Lundén, Bäckman, mukana Salokunnan lauluryhmä ja Leppäkosket
Salokunnan kirkko klo 18, Jokinen-Lundén, Bäckman, mukana Salokunnan lauluryhmä ja Leppäkosket

Su 27.12.
Lantula-talo klo 18,
Järvi

Ke 6.1.2021
Kauneimmat Joululaulut vielä kerran!
Keikyän srk-talo klo 17,
Pihlajamaa, Vuoristo
Suodenniemen srk-talo klo 18, Heikkilä, Bäckman

Kauneimmat joululaulut-tapahtuman logo, jossa punaisessa vahasinetissä kirjaimet KJ ja musta lanka.