Lapsi tai nuori - haluaisitko liittyä keväällä 2022 kuoroon, joka puuhastelee pienempää ja isompaa musiikkiprojektia aina jopa musikaaliin asti? Lähde mukaan Sastamalan Opiston, Sastamalan musiikkiopiston ja Sastamalan seurakunnan järjestämälle Hei Joulu –musikaalimatkalle Turun tuomiokirkkoon to 2.12. Mennään yhdessä tutustumaan uuteen Pekka Simojoen säveltämään ja Tytti Issakaisen sanoittamaan lasten ja nuorten joulumusikaaliin! Lähtö Vammalan srk-talolta klo 16 ja paluu viimeistään klo 22. Kannattaa ottaa omia eväitä mukaan ja sen lisäksi voimme tehdä pienen pysähdyksen Auran ABC:llä. Peruslippu aikuisille 8€ sis musikaalilipun ja matkan. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.Maksulinkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Lippuja on varattu 50 kpl. Retkellä on mukana valvojia, jos ei lapsen vanhemmalla ole mahdollisuutta lähteä mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 26.11.

Muuttuneen koronatilanteen vuoksi käytössä on Koronapassi. Passin saa tulostettua Omakannasta osoitteesta kanta.fi tai sen voi ladata tiedostona puhelimeen. Passia edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta ja se tarkistetaan bussiin noustessa ja tuomiokirkkoon saavuttaessa. Varauduthan tarvittaessa esittämään henkilöllisyytesi. Musikaalia kuulemaan otetaan sisään 50 % tuomiokirkon kapasiteetista, ja näin varmistetaan, että turvavälit on mahdollista säilyttää. Maskin käyttöä ja ja hyvää käsihygieniaa edellytettän koko matkan ajan. Osallistuthan vain täysin terveenä ja oireettomana!

Ilmoittaudu matkalle Sastamalan opiston sivuilla