Seurakunnan muskarit

Sastamalan seurakunnassa on pienten lasten perheille tarjolla Vammalan seurakuntatalossa kokoontuva Lukkarimuskari 3-5 -vuotiaille lapsille sekä perhemuskari.

Lisätiedot: kanttori Hanna-Riikka Inkeroinen 050 314 9025 ja Piia Vuori 050 314 9069

Lukkarimuskari

Lukkarimuskari on 3-5-vuotiaille lapsille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Ryhmässä soitetaan, lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, liikutaan, piirretään ja toimitaan monella muulla keinoin musiikin tahdissa ja Taivaan Isän lähellä.

Lukkarimuskari kokoontuu tiistaisin klo 13-14 Vammalan seurakuntatalon lastenkamarissa.

Ilmoittautuminen lukkarimuskariin päiväkerhojen ilmoittautumislomakkeella.

Ohjaajina toimii lapsi- ja perhetyönohjaaja Piia Vuori sekä lastenohjaaja Wassana Kaihlamäki. Kerran kuussa lukkarimuskarissa ohjaajana myös kanttori.

Lisätiedot Piialta p. 050-3149 069

Perhemuskari

Perhemuskari on muskari aikuiselle ja lapsille ikään katsomatta.  Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä kanttorin kanssa. Ohjaajana Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman. Perhemuskari kokoontuu joka torstai klo 10-11 Vammalan seurakuntatalon juhlasalissa. Lisätietoja Piia Vuorelta p. 050-3149069.

Tervetuloa!