Nyt on aika ilmoittautua päiväkerhoon!

Päiväkerho on hyvä paikka lapselle.

Päiväkerho on hyvä paikka leikki-ikäiselle: se on yhdessäoloa, hiljentymistä, toimintaa ja tekemistä 3-6-vuotiaille lapsille ammattitaitoisten lastenohjaajien ohjauksessa.

Päiväkerho on seurakunnan 3-6 -vuotiaille järjestämää kerhotoimintaa. Kerhoja kokoontuu useita eri puolilla Sastamalaa.

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon keskeisimpiä asioita. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Hartaus- ja keskusteluhetkien avulla perehdytään kristinuskon perusasioihin ja tuetaan kodin kristillistä kasvatusta turvallisessa ympäristössä.

Leikin, askartelun, liikunnan ja satu- ja musiikkihetkien avulla opetellaan yhdessäoloa, kädentaitoja, toisten huomioon ottamista, ryhmässä toimimista ja erilaisuuden hyväksymistä. Ohjaajina kerhoissa toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhoaika on noin kaksi ja puoli tuntia lapsista riippuen.

Kerhojen kokoontumisajat ja -paikat voit tarkistaa tästä linkistä.