Tervetuloa Kymppisynttäreille 2020!

Vuoden 2020 Kymppisynttärit kymmenen vuotta täyttäneille. Tapahtuman tiedot tekstinä ohessa.

Hei sinä 10 vuotta täyttänyt tai täyttävä!

Tervetuloa Kymppisynttäreille Vammalan seurakuntatalolle (osoitteessa Asemakatu 6) lauantaina 14.11. klo 13-15.30.

Ohjelmassa mm. toiminnallisia rasteja, taikuri ja jätskitarjoilu.

Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoa osoitteessa www.sastamalannuoret.fi. Salasana: 10
Ilmoittautumiset viimeistään 11.11.

Tulethan paikalle täysin terveenä! Tapahtumassa noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Ota mukaan säänmukainen vaatetus, sillä yhteinen aloitus ja rasteille kierto tapahtuu ulkona. Tapahtumassa toimitaan pienissä ryhmissä (jako koulukohtaisesti). Tarjoilut on tehty turvallisuusasiat huomioiden. Kun nämä asiat on huomioitu, on jokaisen mukava viettää kymppisynttäreitä.

Tiedustelut janne.kallio(at)sastamala.fi ja salme.kuukka(at)evl.fi (korvaa "(at)" merkillä @).

Osoitetiedot otettu väestörekisteritiedoista.

Järjestäjät: Sastamalan seurakunta ja Sastamalan Nuoret.