Naiset

Joukko naisia istumassa pöydän ääressä ja juomassa kahvia.

Naisyleisöä ja -puhuja Naisten Pankin tapahtumassa Mouhijärvellä.

Naisten kesken kokoonnutaan keskustelu- ja raamattupiireihin sekä pidetään naistenpäiviä ja virkistytään saunailloissa.

Naistenpiiri Keikyässä

Naistenpiiri kokoontuu Keikyän seurakuntatalossa joka kuukauden toinen torstai klo 18. Tutustumme seuraavan pyhän teksteihin

Naistenpiiri Mouhijärvellä

Naisten keskustelupiiri teemalla ”Eväitä elämään” kokoontuu pastori Tarja Kopalaisen johdolla Mouhijärven srk-kodissa joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 18.30.

Naisten saunaillat Vammalassa

Naiset kokoontuvat saunomaan kerran kuussa. Kesäaikana saunotaan Houhajärven leirimajalla ja talvikaudella kaupungin rantasaunalla. Saunailtoja vetää pastori Tarja Kopalainen.

Syksyn 2020 saunaillat kaupungin rantasaunalla, saunailta alkaa klo 17.30.
ke 21.10., ke 18.11., ke 16.12.
.

Tule ja hengähdä - Naisten saunaillat Kiikoisissa

Naiset saunovat Kiikoisten Kirkkotuvalla joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 17.30 pastori Anu Jokinen-Lundénin johdolla.
Saunaillat ovat koronapandemian vuoksi toistaiseksi tauolla.

Naisten leiripäivät

Naisten leiripäiviä järjestetään Kiikan Leiriaholla kaksi kertaa vuodessa.