Kansainvälisen naistenpäivän juhla

Tyrvään kirkko

Ilonsilta -Kings Kids-ryhmä tanssii ja esittelee ensi kesän kansainvälistä Aktiomatkaa Espanjaan. Saamme kuulla, miksi juuri Espanjaan ja miten ja miksi Sastamalan seurakunta on yhteydessä Espanjassa tehtävään lähetystyöhön. Ilonsilta järjestää myös matkan hyväksi herkullisen naistenpäivän tarjoilun!

Tervetuloa niin naiset kuin miehet viettämään kansainvälistä naistenpäivän juhlaa Tyrvään kirkkoon!
Ilonsilta -Kings Kids-ryhmä tanssii ja kertoo ensi kesänä Espanjan Fuengirolaan suuntautuvasta aktiomatkastaan. Saamme kuulla, miksi juuri Espanjaan ja miten ja miksi Sastamalan seurakunta on yhteydessä Espanjassa tehtävään lähetystyöhön.
"Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi" on kaikkien King's Kidsien motto. Voiko lapsi olla lähetystyön tekijä? Entä aikuinen, joka ei aina itsekään ymmärrä kaikkea Jumalasta? Matka Jumalan kanssa on kuitenkin koko elämän mittainen oppimismatka ja välillä se vie erikoisiin paikkoihin. Sastamalan

Tanssi- ja liiketrapeutti - itsekin lähetyslapsi - Asta Lehtimäki Tampereen NNKY:stä johdattaa juhlijat tarkastelemaan kulttuurieroja vuorovaikutussuhteissa itsen, muiden ja Jumalan kanssa.

Ilonsilta järjestää myös matkan hyväksi herkullisen naistenpäivän kakku- ja kahvipuffetin matkakassan kartuttamiseksi!
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö
  • Nuorille Nuorille