Joulukarkku, lapset esiintyvät, askarrellaan, lauletaan joululauluja ja juodaan torttukahvit. Tervetuloa vapaaehtoisina toimineen kahville. Tervetuloa Karkun alueen yli 80v. tai heidän läheisensä hakemaan joululahja.

Karkun seurakuntatalo - Iso sali

Joulukarkku, lapset esiintyvät, askarrellaan, lauletaan joululauluja ja juodaan torttukahvit. Tervetuloa vapaaehtoisina toimineet kahville. Tervetuloa Karkun alueen yli 80v. tai heidän läheisensä hakemaan joululahja.

Joulukarkku, lapset esiintyvät, askarrellaan, lauletaan joululauluja ja juodaan torttukahvit. Lämpimästi kutsutaan myös kaikki Karkun kappelin alueella toimivat vapaaehtoiset. Karkun kappelin alueen yli 80-vuotiaat voivat hakea pienen joululahjan klo18-20 välisenä aikana. Lahjan voi hakea myös sukulainen tai edustaja.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki