Perheiden luontoliikuntapäivä Kuukan kierros Säkylässä

Perheiden luontoliikuntapäivä Säkylässä.

Tervetuloa mukaan perheiden luontoliikuntapäivään Kuukan kierrokselle!
Päivän aikana kierrämme joukkueina luontoreittiä, jonka varrella on rastitehtäviä. Joukkueet lähtevät kiertämään reittiä liukuvasti klo 9.00-12.00, kierros päättyy klo 12.00-14.00.
Tapahtumapaikka Virttaanharjun harjureitti, Vampulan Ulkoilumaja osoitteessa Harjuntie 407, Säkylä. Paikalla P-alueet sekä WC. Yhteiskuljetus Vammalan seurakuntatalolta, lähtö klo 9.00.
Varusteluettelo
? reppu tai kantolaite, ? juomapullo + ruokailuvälineet
? jos haluat paistaa makkarat, ota välineet mukaan (reitin varrella tulisija) ? pientä evästä
Kustannukset: 30 €/joukkue. Joukkueeseen voi kuulua 2-4 henkeä. Maksu sisältää kartan, keittolounaan ja rastitehtävät. Kuljetus 7 € /henkilö.
Kerätkää joukkue ja lähetkää ulkoilemaan. Joukkueen voi muodostua esimerkiksi oman perheen jäsenistä tai kavereista.
Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 8.9.2021 www. sastamalanseurakunta.fi
Lisätietoja: Salme Kuukka p. 050 314 9081

Sastamalan seurakunta