Olavin vaellus -markkinat

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla

Sastamalan seurakunta järjestää Olavin vaellus -markkinat 2.8.2020. Tapahtuma alkaa Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa messulla klo 10 ja sen jälkeen on ohjelmaa kirkon piha-alueella: markkinat, työnäytöksiä, esityksiä, opastuksia. Myyntiaika markkinoilla on klo 11:30-18.

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho