Karkun avoin kerho

Karkun seurakuntatalo

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä! Tänään illan päätteeksi Arkiperhemessu, aiheena "Minä olen sinut nimeltä kutsunut"

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.