Salokunnan avoin kerho

Salokunnan kirkko - kerhotila

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Kahvio, alakerta

Legokerho

Legokerho 7-9-vuotiaille tytöille ja pojille.

Vammalan seurakuntatalo - Nuorteniltatila

Lattiakuvailta

Tervetuloa lattiakuvailtaan!
Lattiakuvatyöskentelyssä toteutetaan kehollista, kuvallista ja kielellistä ilmaisua. Siinä huomioidaan ihminen kokonaisvaltaisesti, leikkiä ja yhdessä tekemistä unohtamatta. Jokainen ilta on teeman ympärille rakennettu kokonaisuus. Sopii kaiken ikäisille, alle kouluikäiset pääsevät mukaan vanhemman seurassa. Illan lopuksi iltapala.