Kiikoisten perhekerho

Kiikoisten seurakuntatalon alakerta

Tervetuloa perhekerhoon Kiikoisten seurakuntatalolle, Kiikostentie 292.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii. Klikkaa otsikkoa, niin näet kevään tulevat kerhopäivät.

Tervetuloa perhekerhoon!
17.1. 31.1. 14.2. 6.3. 20.3. 3.4. 17.4. 8.5.

Kiikoinen

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä! Tänään illan päätteeksi Arkiperhemessu, aiheena "Minä olen sinut nimeltä kutsunut"

Keikyän seurakuntatalo