Vappumunkkien myynti vappuaattona 30.4. klo 11-14 ulkona Vammalan seurakuntatalon piha-alueella

ulkona Vammalan seurakuntatalon piha-alueella

Vappumunkkien myynti vapunaattona 30.4. klo 11:00-14:00 ulkona Vammalan seurakuntatalon piha-alueella. Ostaminen samoilla pelisäännöillä kuin kaupassa käynnit, paitsi että myynti on ulkona.

Myynti tapahtuu mukaan otettavaksi valmiiksi pakatuissa pusseissa (10 kpl ja 5 kpl, hinta 1,50€/munkki). Ei ryhmäkokoontumisia, vaan yksittäisille ostajille. Myös turvaväleistä huolehditaan.

Koska Vammalan seurakuntatalossa laitetaan ruokaa ruoka-avun antamista varten, niin siinä ohessa tehdään vapuksi munkkeja myytäväksi - ihmisten iloksi ja lähetyksen hyväksi!

Poikkeuksellisesti myös kortti/lähimaksumahdollisuus!

Sastamalan seurakunta