Perhemuskari

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Muskari aikuisille ja lapsille Vammalan seurakuntatalolla, Asemakatu 6

Perhemuskari on tunnin tiivis paketti aikuisen ja lapsen yhteistä tutustumista Jumalaan ja Jeesukseen laulaen, leikkien, soittaen, loruillen, kuunnellen ja vaikka tanssien. Perhemuskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla vaikka vaan kerran tai joka viikko. Perhemuskarissa ei ole tarjoilua. Tervetuloa siis äidit, isät, kummit tai vaikka mummit lapsien kanssa yhdessä!
Ohjaajina Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman.

Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä!

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.