Perhemuskari

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Muskari aikuisille ja lapsille Vammalan seurakuntatalolla, Asemakatu 6

Perhemuskari on tunnin tiivis paketti aikuisen ja lapsen yhteistä tutustumista Jumalaan ja Jeesukseen laulaen, leikkien, soittaen, loruillen, kuunnellen ja vaikka tanssien. Perhemuskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla vaikka vaan kerran tai joka viikko. Perhemuskarissa ei ole tarjoilua. Tervetuloa siis äidit, isät, kummit tai vaikka mummit lapsien kanssa yhdessä!
Ohjaajina Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman.

Sastamalan seurakunta

Vammalan seurakuntatalo - Kahvio, alakerta

Legokerho

Legokerho 7-9-vuotiaille tytöille ja pojille.

Vammalan seurakuntatalo - Nuorteniltatila

Lattiakuvailta

Tervetuloa lattiakuvailtaan!
Lattiakuvatyöskentelyssä toteutetaan kehollista, kuvallista ja kielellistä ilmaisua. Siinä huomioidaan ihminen kokonaisvaltaisesti, leikkiä ja yhdessä tekemistä unohtamatta. Jokainen ilta on teeman ympärille rakennettu kokonaisuus. Sopii kaiken ikäisille, alle kouluikäiset pääsevät mukaan vanhemman seurassa. Illan lopuksi iltapala.