Lapsiparkki Lastenlauantai

Vammalan seurakuntatalon Lastenkamari

Lapsiparkki Lastenlauantaissa pientä ohjelmaa mm. askartelua, pelejä, leikkejä ja hartaushetki. Ota mukaan sisätossut ja pienet, maistuvat eväät. Mukaan mahtuu 20 lasta, ilmoittautumiset Outi-Tuulia Haavistolle viim. torstaina 050-3149061

Tervetuloa!

Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.