Torttutorstai

Vammalan seurakuntatalo - Rantasali

Tervetuloa koko perhe torttutorstaihin leipomaan torttuja, pelailemaan pelejä ja viihtymään yhdessä. Maisteluiden jälkeen voit ostaa pikkurahalla torttuja myös kotiin vietäväksi.

Tervetuloa!

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho