Arkiehtoo

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä!

Arkiehtoo Vammalan seurakuntatalolla on kaikkien kohtaamispaikka, jossa voi vain olla tai osallistua ohjattuun toimintaan. Tarjolla on edullista ruokaa ja kahvia (3€/ henkilö, 7€/ perhe . Lapsille omaa toimintaa ja aikuisille juttuseuraa. Tule ja tutustu!

Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Seurakuntatalon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Vammalan seurakuntatalolle, Asemakatu 6.