Kirkkoherran virkaanasettamismessu ja tulojuhla

Vammalan seurakuntatalo - Aulasali

Kirkkoherra Vesa Aurénin virkaanasettamismessu, Tyrvään kirkko klo 10, jonka jälkeen tulojuhla Vammalan seurakuntatalossa klo 12.

Kirkkoherra Vesa Aurénin virkaanasettamismessu, Tyrvään kirkko klo 10, Liturgina Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo, saarna Vesa Aurén, avustava pappi Anu Jokinen-Lundén, virkaan asettamisessa piispaa avustavat kirkkovaltuuston pj. Pirkko Esko, lääninrovasti, Pirkkalan kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth, kirkkoherra Anti Toplaan Virosta, Nokian kirkkoherra Lauri Salminen ja käytännöllisen teologian professori Jyrki Knuutila Helsingin yliopistosta. Messun musiikista vastaavat seurakunnan kanttorit sekä juhlakuoro, lasten ja nuorten kuoro ja lauluyhtye Pisara. Tulojuhla Vammalan seurakuntatalossa klo 12-14, keittolounas, ohjelma ja kahvi.

Sastamalan seurakunta