Lapsiparkki Lastenlauantai

Vammalan seurakuntatalon Lastenkamari

Lapsiparkki Lastenlauantaissa pientä ohjelmaa mm. askartelua, pelejä, leikkejä ja hartaushetki. Ota mukaan sisätossut ja pienet, maistuvat eväät. Mukaan mahtuu 20 lasta, ilmoittautumiset Outi-Tuulia Haavistolle viim. torstaina 050-3149061

Tervetuloa!

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho