Kauneimmat joululaulut Salme ja Mikko Kuukalla

Yksityinen tila

Joululaulujen ilta Salme ja Mikko Kuukalla

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja.
Jari Nurmi, Reijo Telaranta ja kanttorina Päivi Vuoristo.

Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikoisten seurakuntatalon alakerta

Kiikoisten perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikoisten seurakuntatalolle, Kiikostentie 292 parittomien viikkojen perjantaina ja 29.1.