Lapsiparkki "Lastenlauantai"

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Lapsiparkki "Lastenlauantai" Vammalan seurakuntatalolla

Lastenlauantaissa kokoonnutaan aluksi yhdessä hartauteen laulamaan, kuuntelemaan ja kyselemään. Ohjelmaan kuuluu myös askartelua, pelejä, leikkejä ja satuhetki. Ota mukaan sisätossut ja pienet, maistuvat eväät. Mukaan mahtuu 20 lasta, ilmoittautumiset Outi-Tuulia Haavistolle viim. torstaina 050-3149061

Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Seurakuntatalon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Vammalan seurakuntatalolle, Asemakatu 6.