Sammaljoen päiväkerhon sekä koko kylän joulujuhla Sammaljoen rukoushuoneessa.

Sammaljoen päiväkerhon sekä koko kylän joulujuhla Sammaljoen rukoushuoneessa.

Sammaljoen päiväkerhon sekä koko kylän joulujuhla Sammaljoen rukoushuoneessa, diakoniakylätoimikunnan jouluinen tarjoilu
Hänninen Elisa, Mäki-Laurila Anneli, Heikkilä Hannu

Etelä-Tyrvään piiri

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho