Klo 12-20 Seimivaellus (n. 70 eri maista olevaa jouluseimeä sekä eläviä lampaita) Pihlavassa Kaija ja Reijo Telarannan luona, os. Kurjentie 43. Vaellukselle voi lähteä milloin vain klo 12 ja 20 välillä.

Seimivaellus klo 12-20

Seimivaellus klo 12-20 (n. 70 eri maista olevaa jouluseimeä sekä eläviä lampaita) Pihlavassa Kaija ja Reijo Telarannan luona, os. Kurjentie 43. Vaellukselle voi lähteä milloin vain klo 12 ja 20 välillä. Vapaaehtoinen kahviraha Romanian lasten auttamiseksi. Tarkemmat ohjeet paikan päällä ja www.reijotelaranta.fi. Sunnuntain seimivaellus on osa "Sastamalan joulutalot" -tapahtumaa.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.