Klo 12-19 Seimivaellus (n. 70 eri maista olevaa jouluseimeä sekä eläviä lampaita) Pihlavassa Kaija ja Reijo Telarannan luona, os. Kurjentie 43. Vaellukselle voi lähteä milloin vain klo 12 ja 19 välillä.

Seimivaellus klo 12-19

Seimivaellus klo 12-19 (n. 70 eri maista olevaa jouluseimeä sekä eläviä lampaita) Pihlavassa Kaija ja Reijo Telarannan luona, os. Kurjentie 43. Vaellukselle voi lähteä milloin vain klo 12 ja 19 välillä. Vapaaehtoinen kahviraha Romanian lasten auttamiseksi. Tarkemmat ohjeet paikan päällä ja www.reijotelaranta.fi. Sunnuntain seimivaellus on osa "Sastamalan joulutalot" -tapahtumaa.

Etelä-Tyrvään piiri, Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Seurakuntatalon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Vammalan seurakuntatalolle, Asemakatu 6.