enkelikeräyksen tempaus

Muu tila

Enkelikeräystapahtuma S-Market Sastamalan aulassa ja Häijään Äijässä klo 14-17. Sastamalan srk:n diakonia kerää jälleen tänä vuonna ruokakoreja vähävaraisille sastamalalaisille. Saat enkelin, jonka mukana on tietoa lahjan saajasta tai voit lahjoittaa haluamasi määrän ruokatavaraa, esim. kahvia, teetä, säilykkeitä, suklaata, karamelleja, glögiä, riisiä, luumuja, pähkinöitä, rusinoita, kynttilöitä, serviettejä, keksejä ym. hyvin säilyvää.

Järjestäjä

Etelä-Tyrvään piiri, Karkku, Keikyä, Kiikka, Kiikoinen, Mouhijärvi, Sastamalan seurakunta, Suodenniemi

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.