Torstaikerho

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Torstaikerho

Torstaikerho Sammaljoen kirkon seurakuntasalissa. Kerhoa ohjaavat vuorokerroin Mirja Topi ja Hannu Heikkilä. Mirja on eläkkeellä oleva kanttori-lastenohjaaja, Hannu pappi. Ohjelma on vaihtelevaa: virsiä ja muita lauluja, muistelemisia, keskustelua jonkun teeman ympärillä, puheita, rukousta, vapaata jutustelua ja tietysti kahvi puolivälissä. Torstaikerhoon ovat tervetulleita kaikki, joita edellä kerrotun kaltainen ohjelma kiinnostaa. Tulla voi mistä päin Sastamalaa tahansa ja kauempaakin.

Etelä-Tyrvään piiri

Lantula-talo (Vatajantie 396)

Lantula-talo

Seurakuntapiiri, Lantula-talo

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Nuorten ja nuorten aikuisten messu

Messu nuorille ja nuorille aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa yhdessä Jumalan ja kavereiden kanssa!
Messua suunnitellaan yhdessä edeltävänä keskiviikkona klo 17.

Kiikan leiriaho - sauna

Naisten leiripäivä Leiriaholla Klo 12

Naisten leiripäivä - Sana pysyy - olen ihme!
Lauantaina 24.8.2019 Leiriaholla klo 12 -18
Alustajana ja inspiraattorina Kansan Raamattuseurasta kouluttaja ja muusikko Kristiina Tanhua-Laiho.
Teema: Kristityn identiteettinä on ihmetellä, ylistää ja olla levossa Jumalan tuoksuna