Perhemuskari

Vammalan seurakuntatalo - Juhlasali

Muskari aikuisille ja lapsille Vammalan seurakuntatalolla, Asemakatu 6

Perhemuskari on tunnin tiivis paketti aikuisen ja lapsen yhteistä tutustumista Jumalaan ja Jeesukseen laulaen, leikkien, soittaen, loruillen, kuunnellen ja vaikka tanssien. Perhemuskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan voi tulla vaikka vaan kerran tai joka viikko. Perhemuskarissa ei ole tarjoilua. Tervetuloa siis äidit, isät, kummit tai vaikka mummit lapsien kanssa yhdessä!
Ohjaajina Piia Vuori ja kanttori Helena Bäckman.

Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Löytöpiste, Puistokatu 15

Löytöpisten musiikkihetki

Sastamalan seurakunnan kanttori Päivi Vuoristo pitää musiikkihetken 29.1.20 klo. 13-14.00 Löytöpisteellä. Tule kuuntelemaan ja nauttimaan monipuolisen musiikin parissa.

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä! Tänään "Arvoituksellinen Arkiehtoo", mukana laulattamassa Tuuli-kanttori .