Kiikan perhekerho

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.

Lämpimästi tervetuloa!

Kiikka, Sastamalan seurakunta

Klubi 16 Avoimet ovet Nuorisotalo Puuhalassa 1-6 luokan oppilaille

Tervetuloa tutustumaan yhteen Suomen parhaista nuorisotiloista eli Nuorisotalo Puuhalaan.
Pienten vuoro on tarkoitettu 1-6. luokan oppilaille.
Puuhalassa on erittäin hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet.
Joka kerralla tarjolla ilmainen välipala.

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.