Salokunnan avoin kerho

Salokunnan kirkko - kerhotila

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Sileekallion päiväkerho

Sileekallion perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sileekallion kerhotilaan, Linjakatu 18
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla milloin vain.

Löytöpiste, Puistokatu 15

Löytöpisten musiikkihetki

Sastamalan seurakunnan kanttori Päivi Vuoristo pitää musiikkihetken 29.1.20 klo. 13-14.00 Löytöpisteellä. Tule kuuntelemaan ja nauttimaan monipuolisen musiikin parissa.

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä! Tänään "Arvoituksellinen Arkiehtoo", mukana laulattamassa Tuuli-kanttori .