Koko perheen tapahtuma Toukolan koululla Kiikoisissa

Toukolan koulu Kiikoinen

Koko perheen tapahtuma Kiikoisissa Toukolan koululla 15.11. alkaen klo 18.
Yhteistyössä Kiikoisten helluntaiseurakunnan kanssa. Tapahtuma on osa Sastamala 10-v. tapahtumia

Ohjelmassa: Pieni suuri seikkailun konsertti, jättinyyttärit, mustameri, erilaisia pelejä, ulkona palo-auton esittelyä ja Sastamala maisemissa -videoinstallaatio, jonka on toteuttanut t2+r -kollektiivi.

Sastamalan seurakunta

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Salokunnan kirkko - kerhotila

Salokunnan avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Salokunnan kirkon kerhotilaan, Kärppäläntie 226.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Tyrvään siunauskappeli

Roismalan kappelin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon kappelille, Virkatie 9.