Koko perheen tapahtuma Toukolan koululla Kiikoisissa

Toukolan koulu Kiikoinen

Koko perheen tapahtuma Kiikoisissa Toukolan koululla 15.11. alkaen klo 18.
Yhteistyössä Kiikoisten helluntaiseurakunnan kanssa. Tapahtuma on osa Sastamala 10-v. tapahtumia

Ohjelmassa: Pieni suuri seikkailun konsertti, jättinyyttärit, mustameri, erilaisia pelejä, ulkona palo-auton esittelyä ja Sastamala maisemissa -videoinstallaatio, jonka on toteuttanut t2+r -kollektiivi.

Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Seurakuntatalon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Vammalan seurakuntatalolle, Asemakatu 6.