Äitien yöretki

Houhajärven Leirimaja

Tervetuloa hengähtämään äitien yöretkelle!

Äitien yöretki Houhajärven Leirimajalla 15.-16.11. perjantai-illasta lauantaiaamupäivään. Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, kädentaitoja, saunomista ym. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Piia Vuorelle p. 050-3149069.

Sastamalan seurakunta

to 19.9. klo 7.30

Retki Jyväskylän hautausmaille, lähtö kirkkoherranvirastolta (Aittalahdenkatu 12)

Retki Jyväskylän hautausmaille.

Retki Jyväskylän hautausmaille 19.9.2019.
to 19.9. klo 9.30

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.
to 19.9. klo 9.30

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali