Arkiehtoo

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä! Illan aiheena Valoa pimeään! Tänään illan päätteeksi Arkimessu

Arkiehtoo Vammalan seurakuntatalolla on kaikkien kohtaamispaikka, jossa voi vain olla tai osallistua ohjattuun toimintaan. Tarjolla on edullista ruokaa ja kahvia (3€/ henkilö, 7€/ perhe . Lapsille omaa toimintaa ja aikuisille juttuseuraa. Tule ja tutustu!

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho