Karkun avoin kerho

Karkun seurakuntatalo

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Lämpimästi tervetuloa!

Karkku, Sastamalan seurakunta

Suodenniemen seurakuntatalo

Suodenniemen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Suodenniemen seurakuntatalolle, Koippurintie 6.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.

Klubi 16 Avoimet ovet Nuorisotalo Puuhalassa 1-6 luokan oppilaille

Tervetuloa tutustumaan yhteen Suomen parhaista nuorisotiloista eli Nuorisotalo Puuhalaan.
Pienten vuoro on tarkoitettu 1-6. luokan oppilaille.
Puuhalassa on erittäin hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet.
Joka kerralla tarjolla ilmainen välipala.

Sastamalakoti, Hossantie 3

Sastamalakodin perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Sastamalakodille, Hossantie 3.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.