Arkiehtoo

Vammalan seurakuntatalo

Arkiehtoo - mukava paikka rentoutua ja kohdata ihmisiä!

Arkiehtoo Vammalan seurakuntatalolla on kaikkien kohtaamispaikka, jossa voi vain olla tai osallistua ohjattuun toimintaan. Tarjolla on edullista ruokaa ja kahvia (3€/ henkilö, 7€/ perhe . Lapsille omaa toimintaa ja aikuisille juttuseuraa. Tule ja tutustu!

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho