Klubi 16 Avoimet ovet Nuorisotalo Puuhalassa 1-6 luokan oppilaille

Muu tila

Tervetuloa tutustumaan yhteen Suomen parhaista nuorisotiloista eli Nuorisotalo Puuhalaan.
Pienten vuoro on tarkoitettu 1-6. luokan oppilaille.
Puuhalassa on erittäin hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet.
Joka kerralla tarjolla ilmainen välipala.

Nuorisotalo Puuhalan vuoro on tarkoitettu 1-6. luokan oppilaille. Joka maanantai tarjolla välipala. Joka kuukauden ensimmäisellä kerralla pizzamaanantai.
Paikka: Nuorisotalo Puuhala, Pehulankaari 4A.
Paikalla: Kasvatuksen asiantuntija, nuorisotyönohjaaja, Tarmo Marjamäki.

Keikyä, Sastamalan seurakunta

Karkun seurakuntatalo

Karkun avoin kerho

Tervetuloa avoimeen kerhoon Karkun seurakuntatalolle, Passinmäentie 14.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Avoin kerho on kerho, johon voi tuoda päiväkerholaisen ohjaajan vastuulle tai tulla itse lapsen kanssa kerhoilemaan. Kaiken ikäiset ovat siis tervetulleita avoimeen kerhoon! Lisätietoja avoimesta kerhosta voi kysellä suoraan Marjo-Riitalta, p. 050-3149066.

Illon rukoushuone

Illon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Illon rukoushuoneelle, Punkalaitumentie 1632.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Vammalan seurakuntatalo, Asemakatu 6

Seurakuntatalon perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Vammalan seurakuntatalolle, Asemakatu 6.