Syysseikkailu

Vammalan seurakuntatalo - Keittiö+astiasto

Koko perheen Merirosvoseikkailu Vammalan srk-talossa klo 12-15

Jukka Salminen esiintyy klo 13, aarteenetsintää, poskimaalausta, merirosvosatuja, labyrintti, askartelua, aarresoppaa ja tykinkuulapullia pikkurahalla, sumuhattaraa, saa pukeutua teemaan sopivasti, yhteistyössä Vammalan nuotiosiskot, Tyrvään metsänpojat ja MLL.

Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho