Kiikoisten perhekerho

Kiikoisten seurakuntatalon alakerta

Tervetuloa perhekerhoon Kiikoisten seurakuntatalolle, Kiikostentie 292 parittomien viikkojen perjantaina ja 29.1.
Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä, tarjolla kahvia ja mehua. Tarjoilumaksu 2€/perhe.
Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla aina, kun omaan aikatauluun sopii.

Lämpimästi tervetuloa!

Kiikoinen, Sastamalan seurakunta

Keikyän seurakuntatalo

Keikyän perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Keikyän seurakuntatalolle, Pehulankaari 6

Kiikan seurakuntatalo - Lastentalo

Kiikan perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Kiikan seurakuntatalon Lastentalolle, Länsitie 5.

Sammaljoen kirkko - Seurakuntasali

Sammaljoen perhekerho